AKIK A FACEBOOKON IS RAJTA VANNAK Blog: 2019. április

Szeretettel köszöntelek a AKIK A FACEBOOKON IS RAJTA VANNAK közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 279 fő
  • Képek - 101 db
  • Videók - 122 db
  • Blogbejegyzések - 319 db
  • Fórumtémák - 12 db
  • Linkek - 49 db

Üdvözlettel,

AKIK A FACEBOOKON IS RAJTA VANNAK vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a AKIK A FACEBOOKON IS RAJTA VANNAK közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 279 fő
  • Képek - 101 db
  • Videók - 122 db
  • Blogbejegyzések - 319 db
  • Fórumtémák - 12 db
  • Linkek - 49 db

Üdvözlettel,

AKIK A FACEBOOKON IS RAJTA VANNAK vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a AKIK A FACEBOOKON IS RAJTA VANNAK közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 279 fő
  • Képek - 101 db
  • Videók - 122 db
  • Blogbejegyzések - 319 db
  • Fórumtémák - 12 db
  • Linkek - 49 db

Üdvözlettel,

AKIK A FACEBOOKON IS RAJTA VANNAK vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a AKIK A FACEBOOKON IS RAJTA VANNAK közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 279 fő
  • Képek - 101 db
  • Videók - 122 db
  • Blogbejegyzések - 319 db
  • Fórumtémák - 12 db
  • Linkek - 49 db

Üdvözlettel,

AKIK A FACEBOOKON IS RAJTA VANNAK vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

AKIK A FACEBOOKON IS RAJTA VANNAK hírei - 2019. április

   Ezért tegyen ecetet a mosógépbe!




Alapvető tisztítószer minden háztartásban az ecet,a legnagyobb hasznát azonban mosáskor vehetjük.
Egyrészt tisztább és puhább lesz tőle a ruha,másrészt a mosógépet is védhetjük vele a vízkőlerakódástól.Természetesebb és sokkal olcsóbb is,mint a vízkő elleni vegyszerek.Fontos azonban,hogy csak színtelen,átlátszó ecetet használjunk,és közvetlenül a dobban lévő ruhákra öntsük.
Lássuk,milyen előnyökkel jár még az alkalmazása!

Tovább 

Veszélyes közösen használni szappant, törölközőt, kisollót
7 dolog, amit sosem lenne szabad megosztani senkivel

kezmosas-Fotó: SHUTTERSTOCK

kezmosas-Fotó: SHUTTERSTOCK

 

 

Feltehetően kevés olyan család van, ahol kézmosáskor mindenkire külön szappan vár a mosdó szélén, s talán még kéztörlőből is csupán egy lóg a falon sokunknál.

 

Márpedig ez igen veszélyes, mivel különböző fertőzések terjedéséhez vezethet – hívja fel a figyelmet a buzzfeed.com egyösszeállításban. Ráadásul nem is csak a szappan és a törölköző jelent kockázatot, több ártalmatlannak tűnő holmin is átadhatók a betegségek.

Tovább 

 

Gyógyító vörös gumók

Gyógyító vörös gumók

A cékla az egyik legegészségesebb zöldségféle, amit évezredek óta használnak táplálkozásra és gyógyításra. Európa északi területeire a rómaiak juttatták el, ahol évszázadokkal később Nagy Károly rendelte el a termesztését. Nemcsak jótékony hatású, de változatosan felhasználható alapanyag, amelyből most Regős Péter, az XO Bistro séfje készített néhány fogást.

E húsos gyökerű növény a libatopfélék családjából származik, franciául vörös répának vagy vörös gyökérnek is nevezik.

Tovább 

Először,de nem utoljára-Csorvási Hérics Futás.


Három futni szerető csorvási hölgy ötlete nyomán 2019 Május 19.-én rendezik az I.Csorvási Hérics Futást.A szervezők-Evanics Brigitta,Melichné Benyovszki Mónika és Baráthné László Krisztina-hetek óta lelkesen készülnek a sportnapra,melyen fő szerepet a számunkra oly sokat jelentő futás kap,a cél pedig nem kevesebb,mint összegyűjteni a szükséges forrást egy salak futópálya alapjaira.
Egyre többen kerékpároznak,és futnak Csorváson,ezért vettük a bátorságot és belevágtunk 1 remélhetőleg hagyományteremtő családi sportnap megszervezésében,ami kicsiknek-nagyoknak egyaránt örömet okozhat-tudtuk meg a szervezőktől,akik kiemelték,a sportnapra minden mozdulni vágyót szeretettel várnak,nem kell profi futónak lenni.A sport,s ezen belül a futás népszerűsítése,az egészséges életmód fontosságára figyelmeztetés mellett egyéb célja is van a sportnapnak:-Egy salakos futópálya alapjaira szeretnénk  összegyűjteni a pénzt a nevezési díjakból s ezzel megteremteni a lehetőséget arra,hogy a csorvási sportolók ne a betonon,hanem a térddel,bokával,ízületekkel sokkal kíméletesebb futópályán edzhessenek-emelték ki.

Tovább 

Várd a locsolókat húsvéti limonádévariációkkal

 

A húsvét nem csupán egyházi ünnep, összehozza a barátokat, és még a távoli rokonokat is. Miért ne hagynál fel a hagyományos frissítőkkel, és mutatnál vendégeidnek valami újat? A húsvét csodás pasztellárnyalataiban pompázó limonádék nem csupán szemet gyönyörködtetőek, de igen finomak is, ráadásul kicsik, nagyok egyaránt fogyaszthatják.

Nem kell attól tartanod, hogy ezek a limonádék tojás vagy sonka felhasználásával készülnek, lényegében mind egyfajta variációi a hagyományos receptnek.

Tovább 

Kalács nélkül nincs húsvét.



lágy kalács igazán ünnepi eledel,húsvétkor elmaradhatatlan.Sőt,ha nem fogyott el,tepsiben sült desszert alapanyagként is kiváló.A kalács finom búzalisztből tejjel,vajjal és tojással dagasztott,kelt,foszlós bélű,édes ízű sült tésztaféle,amelyet a magyar hagyományok szerint elsősorban ünnepekre készítenek.
Formája szerint a kalács lehet kerek és hosszúkás,telt,lyukas közepű,vagyis kuglóf és rácsosan alakított,fonott vagy sima.A 19.század végéig elkészítése azonos volt a házi kenyérével,csak formájában különbözött:kenyértésztából lyukasra alakították.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu